Grib livet

Grib livet
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771146219
Kategori:
Udgivet:
16. december 2010
Sprog:

I dag er Beate Wallentin 49 år. Hun er født med Cystisk Fibrose. Hverken lægerne eller hendes pårørende har haft en forventning om, at hun ville leve så længe, nyde det gode liv, tage en uddannelse og ende med et job hos SAS som stewardesse.

Beate har konstant kæmpet mod at blive set som den syge lunge, hun er ikke et vedhæng til sin sygdom – men et helt menneske – og hun har fundet sin egen vej til at trodse de daglige udfordringer. En hverdag med kronisk sygdom giver mange mentale udfordringer. I bogen får du redskaber til at skabe en ligeværdig dynamik i din familie eller dit parforhold, trods sygdom. Værktøjerne kan blandt andet give dig et nyt syn på afhængighed, skyldfølelse, ensomhed, offerrollen og det at turde elske et andet menneske.

Her får du 7 suveræne styrkeøvelser, som du ikke vidste, du burde lave. 0 The Fool - Position 3. En gruppe af stjerneskud som jeg ikke har nævnt, men som du helt sikkert vil støde på derude, uanset tidspunkt og dato, er de sporadiske. Spar tid og penge ved at lave en madplan. Nyd livet i selskab med familien, vennerne, børnene. 0 Narren - SJÆLENS INTUITIVE VISDOM - Narren i påfuglekappen kan opnå de overraskende indsigter, … Et specialiseret tilbud til mennesker med erhvervet hjerneskade med fokus på udvikling og ressourcer. 27. Grib en stor pande, smelt smøret og steg baconstykkerne.