Cherry Ames og den mystiske patient

Cherry Ames og den mystiske patient
Forfatter:
ISBN:
9788711721599
Kategori:
Udgivet:
1. juli 2017
Sprog:

Cherry Ames og hendes studiekammerater fra sygeplejeskolen Gwen, Bertha, Josie, Vivian og Mai Lee beslutter sig for sammen at leje en lejlighed i New York City og arbejde for hjemmeplejen. Cherry Ames er begejstret over at skulle besøge patienter fra alle mulige forskellige lande i det multikulturelle kvarter, hun er tilknyttet. Men én patient skiller sig ud: en gammel dame, der bor i en victoriansk villa midt i kvarteret, og som angiveligt ikke er blevet set i 18 år. Cherry Ames sætter sig for at komme til bunds i sagen …Den amerikanske forfatter Helen Wells (1910-1986) er bedst kendt som skaberen af Cherry Ames-bøgerne, som handler om en ung amerikansk sygeplejerskes spændende oplevelser først som sygeplejeelev og senere som sygeplejerske over hele verden. Helen Wells står også bag de første fire bøger om Vicki Barr. Lindhardt og Ringhof genudgiver den anmelderroste og af krimifans højtskattede serie om privatdetektiven V.I. Warshawski, bedre kendt som Vic.

Serien foregår i 80'erne og 90'ernes Chicago, hvor Vic gang på gang vikles ind i gådefulde mysterier. Der kan trækkes paralleller til Raymond Chandlers Philip Marlowe-karakter, men for fans af femikrimi-genren må serien om V.I.

Warshawski siges at være moderskibet!

000 af bøgerne er danske. 000 bøger. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk, svensk og … Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk, svensk og … Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150. Mindst 75. Mindst 75. 000 af bøgerne er danske. 000 bøger. 000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk, svensk og … Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.