Jes og Nis og Lille Skræk

Jes og Nis og Lille Skræk
Forfatter:
ISBN:
9788711587911
Kategori:
Udgivet:
26. september 2017
Sprog:

Tvillingerne Jes og Nis bliver kaldt for Løvgades Skræk, fordi de tit laver ulykker. De vil ikke have, at babyen i deres stedmor Ullas mave skal hedde Lille Skræk, så de beslutter at forbedre sig. De vedtager nogle regler, men det er slet ikke så let at overholde dem, som de havde regnet med …Esther Skriver er født i 1926 i Ebeltoft. Hun er uddannet lærer fra Århus Seminarium i 1948, og begyndte i 1968 at skrive letlæsningsbøger for børn. I 1995 lagde hun navn til – og modtog som den første – Skriverprisen, der hvert år tildeles en skøn- eller faglitterær forfatter, der skriver læservenligt.

Jes og Nis er ni år og tvillinger. Deres mor døde, da de var helt små, så de bor sammen med deres far og farfar. De laver ofte ulykker, men altid i den bedste mening. Serien om Jes og Nis er letlæsningsbøger for de 8-10-årige.

Syd for Alexandria i Egypten drog mænd og kvinder ud i ørkenen for at være alene, fjernt fra andre mennesker, så de kunne dyrke deres tro på Gud. Find Undulater på GulogGratis. dk | Køb, salg og leje af nyt og brugt: Det hele startede for mere en 1500 år siden. Find Undulater på GulogGratis. Syd for Alexandria i Egypten drog mænd og kvinder ud i ørkenen for at være alene, fjernt fra andre mennesker, så de kunne dyrke deres tro på Gud. Syd for Alexandria i Egypten drog mænd og kvinder ud i ørkenen for at være alene, fjernt fra andre mennesker, så de kunne dyrke deres tro på Gud. dk | Køb, salg og leje af nyt og brugt: Det hele startede for mere en 1500 år siden. Find Undulater på GulogGratis. Det hele startede for mere en 1500 år siden. dk | Køb, salg og leje af nyt og brugt: Det hele startede for mere en 1500 år siden.