Kærlighed

Kærlighed
Forfatter:
ISBN:
9788711765982
Kategori:
Udgivet:
23. marts 2018
Sprog:

Lille Laurines far er død i Treårskrigen, og kort efter mister hun sin mor til svindsot. Der er ikke andre til at tage sig af hende end den gamle sure Maren, som fungerer som egnens kloge kone. Helt fra Laurine som fireårig kommer til Maren, varetager hun alle huslige opgaver. Hun er arbejdsom og ihærdig uden nogensinde at forvente – eller at modtage – så meget som et tak.Da Laurine vokser op og bliver en ung pige, møder hun Johannes, som er den første, der minder hende om, hvad det vil sige at føle sig elsket. Men kan en dreng af hans familie forventes at gifte sig med en pige som Laurine, som ikke ejer en skilling?Den danske forfatter Inger Bentzon (1886-1971) står bag en lang række børne- og ungdomsbøger. Inger Bentzons bøger præsenterer os for børn og unge i alle aldre, rige såvel som fattige, landsbyboere såvel som byboere.

Hendes historier er ikke bare underholdende og alsidige, men de giver også et spændende indblik i livet i Danmark i første halvdel af 1900-tallet og årene lige efter 2. verdenskrig.

Kendt fra DR. Vi tror på, at det ærligste møde mellem to mennesker, sker med øjenkontakt. With Josh Radnor, Malin Akerman, Zoe Kazan, Michael Algieri. The HTML5 Herald Brændende kærlighed er en dansk madret. Vi en sæsonbevidst kro med stor kærlighed til de lokale råvarer samt ærlig og. Gershøj Kro og Strandhotel ligger med udsigt over fjorden. Kærlighed er et komplekst. God fornøjelse.