Spruttebogen - hæklede sovedyr til de allermindste

Spruttebogen - hæklede sovedyr til de allermindste
Forfatter:
ISBN:
9788771659023
Kategori:
Udgivet:
27. april 2017
Sprog:

Glæd et barn med en hæklet eller strikket sprutte. Spruttens arme minder om mors navlestreng og giver ro og tryghed. Sprutten er et helt særligt sovedyr, hvis arme er udformet på en måde, der minder om mors navlestreng. Det gør nyfødte børn mere trygge og rolige – og gør det let for lidt større børn at gribe og holde fast. Også børn i børnehavealderen kan have glæde af en sprutte.

Sprutterne blev opfundet af en gruppe frivillige, der ville hjælpe for tidligt fødte børn. I dag indsamler Spruttegruppen sprutter til alle danske hospitaler. Og fænomenet er så populært, at det har spredt sig til en lang række lande – så langt væk som Argentina og Canada. Du kan lave sprutter til dine egne børn eller børnebørn – eller hjælpe Spruttegruppen i deres gode sag.

Bogen indeholder søde hækle- og strikkeopskrifter samt ideer til pynt, så du kan give sprutterne et personligt udtryk. Der er også en strikkeguide og en hækleskole, der gør det nemt for alle at være med. 5 kroner for hver solgt bog doneres til Spruttegruppen, så de kan fortsætte deres gode arbejde.

Sabine Lemire Guide til piger.

Fra 10 til 14 år • • 136 sider • 249,95 kr. Se den freak-tastiske trailer til Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboes serie Freakshow. Klik her. Fra 10 til 14 år • • 136 sider • 249,95 kr. Klik her. Sabine Lemire Guide til piger. Se den freak-tastiske trailer til Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboes serie Freakshow.