Keltiske spor

Keltiske spor
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788789626673
Kategori:
Udgivet:
19. februar 2010
Sprog:

I dag oplever vi en stigende interesse for den kristne keltiske tradition.

Den voksede frem i Irland og Skotland fra det femte århundrede, og selv om den kan synes fjern i både tid og udtryksmåde, udfordrer og inspirerer den mange åndeligt søgende i dag. Det skyldes ikke mindst den keltiske kristendoms helhedssyn på mennesket og naturen. Kelterne opfattede universet som ét stort, sammenhængende væv. Som mennesker er vi forvaltere af livets store gave – og hvis ikke vi passer på alt levende, og på hinanden, kan skaberværket ikke holdes i balance. Forfatteren tager læserne med på opdagelse i den rige keltiske tradition. I hvert af de 25 kapitler beskriver han et særtræk ved den keltiske kristne spiritualitet. Bogen indeholder også en række eksempler på keltiske bønner. Ray Simpson er præst med baggrund i Den Anglikanske Kirke. Han er leder af det økumeniske og Aidan- og Hilda-fællesskab på Lindisfarne og har skrevet en række bøger om keltisk spiritualitet.

Hazrat Inayat Khan og sufibuds. 30. I dag oplever vi en stigende interesse for den kristne keltiske tradition. Keltiske spor. I Ølen finnes en likstein med keltiske motiv er.

Den keltiske hærføreren Brennus,. Folk i flere land i Europa snakker språk har sin opprinnelse fra keltisk språk. British National Party – lader ikke til at være spor klar over britisk-begrebets keltiske rødder. I dag oplever vi en stigende interesse for den kristne keltiske tradition.
Kristendommen kom til … Britanniske sprog kaldes også P-keltiske sprog på grund af måden fonemet *k w fra urindoeuropæisk har.