Slangen i brystet

Slangen i brystet
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702165982
Udgivet:
20. november 2014
Sprog:

SLANGEN I BRYSTET er en genudgivelse af Henrik Slangerups romandebut fra 1969.

Romanens hovedperson er i 1960'erne korrespondent i Paris for en københavnsk avis. Han er ved at gå i opløsning og begår visse mindre diplomatiske dumheder, som resulterer i usikkerhed og forfølgelsesvanvid og dermed trækker ham længere ud i uføret. De satirisk-komiske situationer i Paris omkring det danske kongebesøg, de Gaulles pressekonference og nordiske kunstnerfester er realistisk vævet sammen med den afvæbnende morsomme og alligevel fuldt loyale skildring af en mand, som skridt for skridt går i hundene.

Frimurerne refererer selv til denne begivenhed som forklaring på deres symbol, i bogen ”Duncan’s Masonic Ritual and Monitor” side 238: ”Mester af Andet Slør - Tre Mest.

Pølsen er en elsket spise og har derfor mange kælenavne (eller hadenavne) - se de fleste her. Med knap 2000 år på bagen er Bibelen blevet oversat et utal af gange, til et væld af sprog. 4:6-8, hvor Moses tager hånden ind på brystet. Handler om disseksjon av hjertelunge-regionen hos gris. Med knap 2000 år på bagen er Bibelen blevet oversat et utal af gange, til et væld af sprog. Vi er eksperter i indgravering og leverer gratis fra dag til dag. Til dig, der gerne vil lege med numsen. Venter med længsel på mange flere afsnit af den super godt skrevet og frække historie 🙂 Jeg tror, selvom det ikke er denne artikels emne, at jeg vil forklare dette nærmere. Min kone var gået fra mig (Jens) for et par år siden efter mange års ægteskab, så jeg boede alene i et mindre hus i nærheden af Århus. Med knap 2000 år på bagen er Bibelen blevet oversat et utal af gange, til et væld af sprog.