Askepot - med 14 sjove lyde

Askepot - med 14 sjove lyde
Forlag:
ISBN:
9788711900499
Kategori:
Udgivet:
10. april 2018
Sprog:

En sjov og anderledes papbog med 14 lyde. Læs det klassiske eventyr om Askepot, og tryk undervejs på den store lydknap. Lydknappen spiller forskellige lyde hver gang, og barnet vil elske at lave en ny historie, der aldrig helt ligner den foregående. Man ved fx aldrig, om den gode fes tryllestav lyder magisk, knirker eller prutter.

I samme serie: Den lille Rødhætte.

Omtaler af alle de bedste bøger i kategorien 'Børnebøger for børnehavebørn' I forbindelse med Kimbrerfesten anno 2017 nedlagde festens 'støtteforening', Pengeynglerne, sig selv. Efter flere år hvor det var 'Tordenskjolds Soldater', som gang. Omtaler af alle de bedste bøger i kategorien 'Børnebøger for børnehavebørn' I forbindelse med Kimbrerfesten anno 2017 nedlagde festens 'støtteforening', Pengeynglerne, sig selv.

Michael Aaron Piano Course: Lessons Grade One Specielt designet til at skabe elevens interesse og fremskridt ved at kombinere grundlæggende elementer i klaver teknik. Michael Aaron Piano Course: Lessons Grade One Specielt designet til at skabe elevens interesse og fremskridt ved at kombinere grundlæggende elementer i klaver teknik. Efter flere år hvor det var 'Tordenskjolds Soldater', som gang. Michael Aaron Piano Course: Lessons Grade One Specielt designet til at skabe elevens interesse og fremskridt ved at kombinere grundlæggende elementer i klaver teknik. Efter flere år hvor det var 'Tordenskjolds Soldater', som gang.