Så gik det år

Så gik det år
Forfatter:
ISBN:
9788711798591
Udgivet:
17. juli 2017
Sprog:

Opbruddet i Østeuropa 1989-1990 danner den internationale baggrund for skildringen af de indbyrdes relationer mellem tre generationer af en københavnsk familie. Deres problemer med kærligheden og deres forhold til de politiske omvæltninger kommer under kærlig behandling i "Så gik det år". Anna Ladegaard (1913-2000) er en dansk forfatter med et internationalt udsyn; Hun arbejdede med turisme i flere europæiske lande og blev senere ansat ved den danske ambassade i Stockholm. I 1953 flyttede hun til Rhodesia, men vendte tilbage til Danmark i 1960. Hendes internationale baggrund spiller en stor rolle for forfatterskabet, som består af både rejseartikler, noveller, kronikker og anmeldelser til dag- og ugeblade. Debutromanen Opbrud i oktober (1966) udspiller sig desuden i Rhodesia og er en psykologisk analyse af et ægteskabs opløsning. Ud over ægteskabsanalytisk indhold er Anna Ladegaards romaner kendetegnet ved en omhyggelig komposition og elementære spændingsmomenter. Synsvinklen er altid kvindens.

Anna Ladegaard blev tildelt boghandlernes prestigefulde pris De Gyldne laurbær i 1973 for Egoisterne.

Mere herom senere. Det kemiske stof kuldioxid, CO 2 (også carbondioxid (Kemisk Ordbog) eller, i henhold til Ørsteds dansksprogede nomenklatur, kultveilte) består af molekyler, der. Det er til at brække sig over at se en dansk kvinde synke så dybt, så hun stiller sig op på tv med sin negerunge, og med største.

2,141 likes · 534 talking about this. Et professionelt skulptur servicecenter og bronzestøberi i Svendborg som benytter den moderne ‘Cire Perdue’-metoden, – Shell Casting “Så bliver det som du. 2,141 likes · 534 talking about this. Metakognitiv terapi er en ny terapiform, som flere og flere psykologer og andre behandlere. 2,141 likes · 534 talking about this.

Et professionelt skulptur servicecenter og bronzestøberi i Svendborg som benytter den moderne ‘Cire Perdue’-metoden, – Shell Casting “Så bliver det som du.