Kærlighed og parforhold

Kærlighed og parforhold
Forfatter:
ISBN:
9788792644046
Kategori:
Udgivet:
10. november 2011
Sprog:

Kærlighedslivets og parforholdets psykologi. Unik viden og brugbare facts. Hvorfor har nogle mennesker succes med deres parforhold, mens andre konsekvent vælger forkert? Hvad tænder og slukker vi på? Hvor hurtigt kan man forudsige, om et parforhold holder? Leger lige børn bedst? Hvad betyder barndommen for den måde, vi knytter os til vores partner på? Hvorfor bliver vi skilt, og bliver vi klogere i vores næste parforhold? I denne bog sættes kærligheden og parforholdet under forskernes lup gennem overraskende psykologiske undersøgelser og eksperimenter. Bogen sammenfatter ny psykologisk forskning, hvor hundredtusindvis af mennesker verden over har deltaget. På underholdende vis serveres brugbare facts og unik viden, der vender op og ned på vores sædvanlige forståelse af kærlighedslivets og parforholdets mekanismer. Forskningen viser, at det mest betydningsfulde for et lykkeligt liv er et godt og velfungerende parforhold. Bogen er en ren gavebod af skarpe og opsigtsvækkende indsigter fra forskningens verden, formidlet i et umiddelbart og klart sprog. En viden og indsigt der styrker vores evne til at tage de rigtige beslutninger og hjælper os til at skabe den bedste udgave af vores kærlighedsliv og parforhold.

Bogen behandler emnet utroskab set i det lys at halvdelen. Vi har lavet Danmarks bedste samling af Kærlighedsdigte. Ulykkelig kærlighed kan fjernes på få sessioner med anvendt neuropsykologi. Vilde med hinanden: Laura Bach og Dan Jørgensen var kærlighed ved første blik Læs alt om livsstil, parforhold, familieliv, horoskoper, mad og opskrifter, boligindretning, mode, skønhed og stil.

Vi har lavet Danmarks bedste samling af Kærlighedsdigte. Århus Psykolog, EBBE SCHEEL KRÜGER og ELSE MARIE SCHULTZ RASMUSSEN, Tlf. – en anderledes bog om kærlighed og utroskab”. Denne blog hører sammen med bogen “Hvem er du utro. Psykopater i parforhold.

86 15 28 38 - Vagtelvej 11, 8210, Århus V, Individuel terapi, parterapi, sex, sexolog.