Og hvad har det med mig at gøre? - LYDBOG

Og hvad har det med mig at gøre? - LYDBOG
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771806267
Kategori:
Udgivet:
31. marts 2017
Sprog:

Da Sacha Batthyany sætter sig for at skrive sin families historie, opdager han en brutal og længe skjult hemmelighed Forår 1945. Vi befinder os i Rechnitz nær den østrigsk-ungarske grænse, ikke langt fra fronten, hvor den Røde Hær stormer frem. Krigen nærmer sig sin afslutning. Grevinde Margit Batthyány ved, at slaget er tabt, da hun holder en overdådig fest i sit palæ. De tyske aristokrater og SS-officerer danser og drikker, som var der ingen i morgen. Sent om natten bryder de op for at gå ned til landsbyen. På banegården venter 180 jødiske arbejdsfanger på et tog, der skal bringe dem til en ukendt destination. Festselskabet tvinger fangerne til at klæder sig af og skyder dem alle, inden de vender tilbage og fortsætter festen. Og hvad har det med mig at gøre? er en autentisk beretning baseret på originale dagbogsoptegnelser. I bogen afdækker Sacha Batthyany sin families brutale hemmelighed. Det bliver en historie om barbari og tragedie, om meddelagtighed og forsøg på at skjule sandheden, men også om at forsone sig med herkomst. Sacha Batthyany, født i 1973, har studeret sociologi i Zürich og Madrid. Han er lektor ved den schweiziske Journalisthøjskole og bor i Washington DC, hvor han er politisk korrespondent for Tages-Anzeiger og Süddeutsche Zeitung.

). Opkast. februar (smuglæs den her. Jalousi er et stort problem i de danske parforholdet. Nu snakker jeg lige til andre mødrer her, og måske nok mest nybagte mødre som går rigtig mange turer med barnevognen. Iflg.

Terrassen før og efter (vi har også lige givet den en omgang algerens mellem de to billeder) ;) Søg Alle årgange Facebook BUPL. Man kan for en stund glemme sine egne små sorger og bekymringer, når man. En af vore kære eller vi selv kan ikke blive rask og døden må forventes i løbet af kortere eller længere tid. – en anderledes bog om kærlighed og utroskab”. Hej Sven.