Paradisoffer

Paradisoffer
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771460261
Kategori:
Udgivet:
19. september 2013
Sprog:

En fyldt Boeing 747 letter fra Stockholm og flyver mod New York. Kort efter afgang bliver der fundet et trusselsbrev på et af flyets toiletter. I brevet bliver der stillet krav til både den svenske og den amerikanske regering, og hvis kravene ikke bliver indfriet, vil flyet blive sprængt i luften. Flykaprerne vil have ændret beslutningen om at udvise en mand, som det svenske sikkerhedspoliti Säpo ser som en sikkerhedsrisiko. Regeringen har valget mellem at redde livet på de firehundrede passagerer eller at gennemføre udvisningen. Den amerikanske regering nægter at bøje sig for kaprernes krav om at lukke en kontroversiel fangelejr. Kriminalkommissær Alex Recht håndterer kapringen sammen med Säpos anti-terrorenhed.

Fredrika Bergman, som nu er midlertidigt ansat i Justitsministeriet, er indblandet i udvisnings­sagen og bliver kontaktperson mellem politiet og regeringen. Timerne går, og Fredrika og Alex bliver efterhånden klar over, at mulighederne for at redde passagererne er ved at være brugt op. Kampen mod tiden bliver også en kamp mod de amerikanske myndigheders angst for nye terrorangreb. Og snart er der ikke mere brændstof på flyet … PARADISOFFER er fjerde bog i serien om Fredrika Bergman, akademikeren med den store kærlighed til politiarbejde. "PARADISOFFER er svimlende spændende, rørende menneskelig og et eftertænksomt hint til torrorismens kraftfuldhed." ***** (5 stjerner) Fyens Stiftstidende "Forfatteren formår i PARADISOFFER at få spændingen til at sige til næsten uanede højder." ***** (5 stjerner) Fyens Stiftstidende "Det er meget enkelt: svenske KRISTINA OHLSSON skriver spænding med smæk." - Politiken "Intenst og filmisk spændingsplot." - Lektørudtale

Pocketförlaget startades 2006 och ger i första hand ut skönlitteratur i det bekväma pocketboksformatet. Pocketförlaget startades 2006 och ger i första hand ut skönlitteratur i det bekväma pocketboksformatet. Pocketförlaget startades 2006 och ger i första hand ut skönlitteratur i det bekväma pocketboksformatet. Kristina Maria Ohlsson, född 2 mars 1979 i Kristianstad, är en svensk författare och säkerhetspolitisk analytiker Böcker är bäst på pocket. Pocketförlaget startades 2006 och ger i första hand ut skönlitteratur i det bekväma pocketboksformatet. Kristina Maria Ohlsson, född 2 mars 1979 i Kristianstad, är en svensk författare och säkerhetspolitisk analytiker Böcker är bäst på pocket. Pocketförlaget startades 2006 och ger i första hand ut skönlitteratur i det bekväma pocketboksformatet. Pocketförlaget startades 2006 och ger i första hand ut skönlitteratur i det bekväma pocketboksformatet. Utgivningen är bred och kvalitativ, och vi samarbetar med alla svenska förlag. Kristina Maria Ohlsson, född 2 mars 1979 i Kristianstad, är en svensk författare och säkerhetspolitisk analytiker Böcker är bäst på pocket. Kristina Maria Ohlsson, född 2 mars 1979 i Kristianstad, är en svensk författare och säkerhetspolitisk analytiker Böcker är bäst på pocket.