Mannen i gränden

Mannen i gränden
Forfatter:
ISBN:
9788711706152
Kategori:
Udgivet:
27. februar 2018
Sprog:

DN-journalisten Walter Bengtsson får ett sent telefonsamtal från en främmande kvinna som uppger sig heta Lena Wall. Hon är angelägen om att få träffa honom genast. De stämmer träff men kvinnan dyker aldrig upp. På vägen hem mördas Bengtsson och strax därefter även Wall. Polisen inleder nu jakten på mördaren eller mördarna.

Är det en slump att de mördades nästan samtidigt?K (Karl) Arne Blom föddes den 22 januari 1946 och uppväxt i Nässjö i Småland. Han är en svensk författare, översättare och ledamot i Skånska Deckarsällskapet och Svenska Deckarakademin.Blom är mest känd för sina deckare men har även skrivit ett flertal böcker om skånsk och särskilt lundensisk historia.

Att bli rånad är en riktigt obehaglig upplevelse som kan sätta sina spår. [2 Världens största mord­utredning har blivit ett år äldre. 5.

Ewa Maria Roos Sevenheim, född Roos 12 juni 1949 i Borås, är en svensk sångerska och skådespelare Svenska idiom du kan använda. Klicka på 'hitta' eller 'eniro' för karta. Gåtans hemlighet kan ha begravts med Christer Pettersson – men flera ­experter hävdar att Lisbet Palme pekat ut fel man och att. Björkman Anders Sida 109. 38.