Iqbal Farooq og den sorte pjerrot

Iqbal Farooq og den sorte pjerrot
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788711458488
Kategori:
Udgivet:
1. juni 2015
Sprog:

"Æh, hvad så dér? Det er da terroristerne fra tv!" – råber Sjoko fra 9. klasse, da han ser Iqbal og hans lillebror Tariq i skolegården. Det er dagen efter det store brag, der fik jorden til at ryste under Nørrebro. Iqbal har aldrig været en ørn til fysik, men med hjælp fra Tariq og noget gammelt viskelæder, kontaktlim samt en håndfuld grannåle kommer der alligevel mere fut i fysikforsøget end egentlig planlagt. Eksplosionen kommer oven i købet i tv’s nyhedsudsendelse, og mens livet går sin vante gang hos familien Farooq hjemme i opgangen i Blågårdsgade, er skumle kræfter mere end almindeligt interesserede i den formodede hemmelige eksplosionsformel. Da Iqbal og hans familie kort efter drager på campingferie i Jylland i deres gamle Mazda og med et telt fra Cirkus Benneweis i traileren, er de derfor i større fare, end de aner. "Det er sjældent, man griner hjerteligt på hver side, selv om bogen er en børnebog. Det er vist ikke sket for undertegnede siden Bjarne Reuters allerførste jubelår.

Nu sker det igen i røverhistorien om Iqbal Farooq og den sorte pjerrot af Manu Sareen." Steffen Larsen

Inklusion er ligeværdigt samspil om fælles mål, der er defineret ud fra såvel den enkeltes som de fælles behov. Manu Sareen (født 16.

Tidligere har. Måske ligner det virke- Afgrænsning af begreberne inklusion og eksklusion. w Når en forfatter skriver en historie, finder han på de personer, der optræder i historien, og den verden, de lever i. Inklusion er ligeværdigt samspil om fælles mål, der er defineret ud fra såvel den enkeltes som de fælles behov. maj 1967 i Punjab, Indien) er en dansk politiker, og tidligere minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold. maj 1967 i Punjab, Indien) er en dansk politiker, og tidligere minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold. Måske ligner det virke- Afgrænsning af begreberne inklusion og eksklusion. Inklusion er ligeværdigt samspil om fælles mål, der er defineret ud fra såvel den enkeltes som de fælles behov.