Balladen om Grønland

Balladen om Grønland
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702157550
Kategori:
Udgivet:
17. september 2014
Sprog:

Vil Grønland løsrive sig fra Danmark? Hvordan skal vi forstå grønlændernes frihedstrang? Hvad nu, hvis de finder olie? Hvad mener de, når de taler om uafhængighed? Hvilke menneskelige, kulturelle, økonomiske og sikkerhedspolitiske konsekvenser vil en adskillelse føre med sig? Er vi danskere forpligtet til at hjælpe friheden på vej, eller er frihed for Grønland en vildfaren illusion, der bør holdes nede? Hvad står Danmark til at tabe? Balladen om Grønland er en kontant og fremadrettet debatbog skrevet af en af vores største kendere af grønlandske forhold, journalist og forfatter Martin Breum.

110,- + porto BESTIL (skriv din adresse på mailen - husk evt.

Fysioterapeuter har måttet kæmpe for alt, lige fra titlen til en organiseret skole, statsautorisation og retten til at stille diagnoser og forske. Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondatapolitik og brug af cookies, når du besøger jyllands-posten. Festlig Fyraftenstur – ja det er nok mest om fredagen vi skal ud med kollegerne. i serien om Hole.

Rasmus Rask Jepsen OM VEGANISMENS APPEL OG POLITISKE POTENTIALE Ikke den slags pige : en ung kvinde fortæller hvad hun har 'lært' Side 1 2 Her er min Bogliste Jeg gør gerne opslag i mine bøger, så vidt tiden tillader det Bare send en mail om hvilket opslag der ønskes. EAN) 152 - december 2017. Struktur - 16 objekter - forarbejder til Peter Louis-Jensen.