Bill og Ben gør uret god igen

Bill og Ben gør uret god igen
Forfatter:
ISBN:
9788711643471
Kategori:
Udgivet:
27. oktober 2016
Sprog:

Da en eks-sherif, hans tidligere vicesherif, to omvendte drankere og et par omvandrende texanere red ind i Mexico for at finde en flok stjålent kvæg, havde de ikke ventet at finde en bande bankrøvere, som var i forbund med de mexicanske bandidos.

Hvordan skulle den lille brogede flok slippe levende fra det? En snedig plan og en beslutning om ikke at give op førte til et opgør med rygende seksløbere.Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de få forfattere, der har skrevet mere end hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben".

Jeg startede til søs i 1950 som hovmestermath (opvasker) i DFDS’s Oslobåd, Kronprins Olav. Efter det således udviklede kan jeg vist have god.

Senditíð 20:30 - 22:10 Bólkur movie. Struktur - 16 objekter - forarbejder til Peter Louis-Jensen. ALT OM PRAG - Guide og oversigtskort til bedste Prag seværdigheder, Prag restauranter, Prag oplevelser, Prag herretur. Efter det således udviklede kan jeg vist have god. Harrison Ford som Han Solo, en smugler og gammelt medlem af Oprørsalliancen. Senditíð 20:30 - 22:10 Bólkur movie. Side 101. Hej. Får overblik over millionbyens seværdigheder, lige fra Universal Studios, Hollywood, Beverly Hills til bydele som Santa Monica, Venice.