Odysséen om mennesket

Odysséen om mennesket
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702196757
Kategori:
Udgivet:
9. februar 2017
Sprog:

Denne bog handler om de historier, mennesket igennem tiderne har fortalt om sig selv, og om de fantastiske forskningspræstationer, der ligger bag historierne.

Bogen kommer tæt på forholdet mellem religion og videnskab. Den kommer også ind på de drabelige kampe, lærde gennem tiderne har udkæmpet om, hvordan mennesket kan være opstået og har udviklet sig. En af de mest spektakulære og langvarige kampe fandt sted om det såkaldte Piltdownfund og kostede mange deres karriere og videnskaben sit fremskridt i mange, mange år derefter. Endelig stiller bogen skarpt på, hvordan en bestemt opfattelse af menneskets oprindelse førte både til slavehandel og nazisme.

Jorden er en flad, cirkelformet skive, over hvilken svæver en lukket himelkuppel. Hvorfor skal vi høre om Odysseus’ møde med Kirke. Hvorfor skal vi høre om Odysseus’ møde med Kirke. Hvorfor skal vi høre om Odysseus’ møde med Kirke. Hele vejen rundt om jorden løber verdenshavet Okeanos. Hele vejen rundt om jorden løber verdenshavet Okeanos. I begyndelsen er Kaos, den store tomhed, som hersker overalt i universet. Hele vejen rundt om jorden løber verdenshavet Okeanos. Hvilken kvinde er Kirke. Jorden er en flad, cirkelformet skive, over hvilken svæver en lukket himelkuppel. Zeus kan i forbindelse med Odysseus overdrage en del af ansvaret for ham til Athene.