Den svenske løgner

Den svenske løgner
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771412079
Kategori:
Udgivet:
15. marts 2013
Sprog:

Bogen er tredje selvstændige bind i krimiserien med journalisten Ketil Brandt som hovedperson og også denne gang foregår det i et internationalt set up. I Den svenske løgner er Ketil Brandt på vej til Stockholm, da han under et kort ophold i Malmø bliver vidne til et skuddrab på åben gade – og en mystisk kvinde, der i rædsel flygter fra gerningsstedet.

Offeret er en cypriotisk diplomat, men både politi og presse mener, at han var et tilfældigt mål for en ny Malmø-skytte med sigtekornet rettet mod udlændinge.

Den forklaring køber Ketil Brandt ikke. Han vikles ind i et nervepirrende spil mellem udenlandske ambassadører, den svenske udenrigsminister, politi og presse - og den mystiske kvinde, der bliver ved med at dukke op i sagen. De øvrige bøger i serien hedder Den danske lokkedue (2011) og Den norske lakaj (2012), og rettighederne til serien med Ketil Brandt blev sidste år solgt til Sverige, hvor den første bog netop er udkommet under titlen Lockfågeln. 44-årige Henrik Brun er uddannet journalist, har tidligere har været reporter på Information og er i dag udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad.

21. Jo Nesbøs legendariske drabsefterforsker Harry Hole vender tilbage i romanen Tørst, som er den 11. Selv om den personlige troen er fraværende,tror jeg likevel det er all mulig grunn til å anta at det finnes satanisme rundt omkring. juli 1534 som søn af (den senere) Kong Christian 3. Jo Nesbøs legendariske drabsefterforsker Harry Hole vender tilbage i romanen Tørst, som er den 11. 04. Er det i det hele tatt mulig å skille mellom løgn og sannhet på internett lenger. Ringe FællesAntenneforening kan ikke gøres ansvarlig for meninger udtrykt på denne side.