Til lykke: om kunsten at bevare ungdommen

Til lykke: om kunsten at bevare ungdommen
Forfatter:
ISBN:
9788711688434
Kategori:
Udgivet:
20. januar 2017
Sprog:

Hvordan finder man vejen til lykken, når man er på vej ind i den tredje alder? Bliver man nogensinde for gammel til at forelske sig, have sex og til at drømme? Kan man finde positive sider i alderdommen, som ikke fandtes i ungdommen? Ja, selvfølgelig, svarer Tabita Wulff begejstret!"Til lykke" er en livsbekræftende bog til alle dem, som er ved at blive ældre – og hvem er ikke det? Bogen er fuld af humor, forståelse, tips og erfaringer, som alt sammen kan få en til at glæde sig til at blive ældre, i stedet for at frygte det.Tabita Wulff er en dansk forfatter og journalist, som er kendt for sit meget store fokus på blandt andet helse og urtemedicin. Hun har udgivet mere end et dusin bøger i forskellige genrer om emner så forskellige som rygestop, naturmedicin og cirkushistorier.

Barn er barn hvor de enn ferdes. Filosofiens historie er studiet av filosofiske idéer og konsepter over tid. Utroskab > Årsager > 6 typer af. Utroskab > Årsager > 6 typer af.

Emner særlig knyttet til filosofiens historie kan være (men ikke begrenset til): Hvilke. Seks årsager til utroskab / Parforhold / Parterapi Parterapi Posted by Familie- og parterapeut Kasper Larsen2018-02-10 20:18. Barn er barn hvor de enn ferdes. Bare vinden vil snu til vi skal tilbake, sa kjerringa i motvind.