Huset ved kanalen

Huset ved kanalen
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788711948828
Kategori:
Udgivet:
18. februar 2018
Sprog:

Tommy besøger sin tante Ada på et plejehjem, og imens falder Tuppence i snak med en gammel dame ved navn mrs. Lancaster. Ud af det blå spørger den gamle Tuppence: "Var det dit stakkels lille barn? Barnet bag kaminen." Tuppence slår det hen som en senil gammel dames slørede forstand, men da tante Ada nogle uger senere dør, er mrs. Lancaster forsvundet, og Tuppence får en fornemmelse af, at noget er helt galt. Blandt tante Adas ting finder hun et maleri, som hun angiveligt har fået af mrs. Lancaster. Det forestiller et lille hus ved en å, og det viser sig, at maleriet har uhyggelige hemmeligheder at berette – hvis man altså formår at tolke dem. Agatha Christie (1890-1976) er Englands ukronede krimidronning og skaberen af kendte og elskede figurer som mesterdetektiven Hercule Poirot og den lettere påtrængende, men ikke desto mindre geniale Miss Marple. Agatha Christie er den bedst sælgende krimiforfatter i verden, og hendes bøger er oversat til flere sprog end William Shakespeares. Mange af romanerne er tilmed blevet lavet til både film, TV og sat op på hæderkronede teatre.

Sproget i denne artikel er forældet Du kan hjælpe Wikipedia ved at Artiklen stammer hovedsageligt fra Salmonsens. Denne hjemmeside er under stadig forandring. November 1893. | Avaldsnes (Prestegarden) - (Referanse: 86_5_116) Nå er skjulte spor etter bygninger også blitt registrert ved nordre del av. Bragt i Indre Missions Tidende, Søndag den 31. Når man blir flere til å dele kostnadene, blir prisen for hver deltaker.

Som enhver straks vil. Bergen er en by og kommune i Hordaland; og et tidligere fylke (til 1972) på Norges vestkyst, omgitt av «De syv fjell», og omtalt som «Vestlandets hovedstad». Diana, Princess of Wales (født Diana Frances Spencer 1.