Nøddeknækkeren

Nøddeknækkeren
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771297621
Udgivet:
30. november 2015
Sprog:

E.T.A. Hoffmanns sort-romantiske eventyr fra 1820 er en fortælling om en ikke helt almindelig juleaften i en pæn borgerlig familie. Hovedpersonen, den lille Marie, der nok har en livlig fantasi, leger julenat videre med sine gaver, mens de andre sover. Legetøjet er skabt af hendes gudfader Droßelmeier, der er et mekanisk geni. Hun oplever en grusom kamp mellem Nøddeknækkeren og Musekongen og alle deres tropper. ‘Nøddeknækkeren’ er en meget kendt fortælling, der i lighed med Charles Dickens’ ‘Et juleeventyr’ bestemt ikke er for børn. Den blev i 1892 skrevet om til en af verdens mest kendte balletter med musik af Tjajkovskij i 1892.

Vi håber og regner med at kunne præsentere et flot program til sæson 2018-19. com - CVR. A. En splinterny film med Elle Fanning, Nathan Lane, Frances de la Tour. 11:00 13:30 Nøddeknækkeren DVD: Oplev den charmerende klassiker som du aldrig har set den før. Den fortryllende have som byder på alt fra forlystelser, restauranter, teaterforestillinger og koncerter. Læs mere JuleRosen, v/Tina Rosendal Christensen - Violvej 30, 4220 Korsør - Mail: julerosen.

Askedrengen - I Troldkongens Sal - Dansk tale. Barbie shows that if you are kind, clever and brave, anything is possible in this tale of Clara and her amazing Nutcracker, who set off on … KONTAKT. En splinterny film med Elle Fanning, Nathan Lane, Frances de la Tour.