Kalendergaver til Mor 2015

Kalendergaver til Mor 2015
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788792989192
Kategori:
Udgivet:
28. november 2015
Sprog:

Slut med at snyde Mor! Bliver Mor altid snydt for kalendergaver i december – som den eneste i hele familien? Glemmer I gang på gang at få købt chokolade og kniber det at finde på søde ting at gøre for og med hende i stedet for? Så er hjælpen nær: Kalendergaver til Mor 2015 giver jer hele 52 søde kalendergaver at vælge imellem, hvis det skal være anderledes i år. Lige til at printe og gå til. Uden noget hokus pokus eller daglige panikindkøb. Mor vil elske dem. Fra top til tå – fra yderst til helt ind i hjertet. Og hun fortjener jo også lidt decemberforkælelse – ikke? Gaveidéerne er for søde børn i 3-10 års alderen. Skal kun tilsættes nogle tegninger, lidt farve, masser af kærlighed og en lillebitte hjælpende hånd fra Far.

Frank får undersøgt en forhudsforsnævring. Han insisterer på at være til stede næste gang Mia skal til gynækologisk tjek. Frank får undersøgt en forhudsforsnævring. Og så kommer Franks far.

Men han er jo ikke fem måneder en gang, han har nok ikke noe glede av. Frank får undersøgt en forhudsforsnævring. Og så kommer Franks far. 15. Men han er jo ikke fem måneder en gang, han har nok ikke noe glede av.