Rumklang

Rumklang
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771702828
Udgivet:
11. august 2015
Sprog:

"Rumklang" er Jonas Gülstorffs fjerde digtsamling. Denne gang møder ordene hans anden passion, musikken. Med over ti albums bag sig og tusindvis timer brugt på at øve, indspille og producere, prøver han at forstå hvor musikken kommer fra og beskrive den.

Jonas Gülstorff flyttede til New York i 2009, og der blev skriveriet suppleret med et job i New Yorks største boghandler. Han har tidligere arbejdet som studievært, skuespiller og som performer på den danske spoken-word scene, hvor han med bandet Poeten og Lillebror har tuneret hele landet. Som producer har han b.

la. produceret albums for Szhirley, Karl Bille og Saseline. Coveret til "Rumklang" er lavet af den Amerikanske kunster Colin Ruel.

Login for forældre og elever Rørforstærkercombo på 30 watt med 2x12' Celestion G12M Greenback højttaler, 2 kanaler, rumklang og effektloop. Lær at læse noder og rytmer, og bliv bedre til musikteori. Kalendersøjlen. Tilmelding sæson 2018-19. Tilmelding - ny elev. Login for forældre og elever Rørforstærkercombo på 30 watt med 2x12' Celestion G12M Greenback højttaler, 2 kanaler, rumklang og effektloop. Lær at læse noder og rytmer, og bliv bedre til musikteori. ” (Lærke, 1. Integr Artikler om musikteori med lyd, noder og øvelser. Yamaha P125 Digital Piano Pedal LP1 og L.