Her lugter af lort

Her lugter af lort
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740615586
Kategori:
Udgivet:
14. marts 2017
Sprog:

Her lugter af lort! "Her lugter af lort!" Det er det første, Fernanda siger, da hun træder inden for hos Mille. “Her lugter slet ikke godt, her lugter af bimmelim. Milles mor skynder sig at pakke osten tilbage i køleskabet og tjekke skoene for hundelort. Har de mon trådt i noget på vej hjem? Nej, det var ikke det. “Her lugter overhovet ikke af lort, mener Milles mor, men pigerne er ikke så sikre. Børn lugter nemlig meget bedre end voksne. Ja, nogle voksne er faktisk døve, siger Fernanda. “Nej, ikke døve, siger Mille. Det er, når man ikke kan høre. Stumme. “Nej, det er når man ikke kan tale. Måske blinde? Lugteblinde! Ja, for når man mangler et ord, må man jo selv opfinde det. “Ah-grøh, siger Milles lillebror, mens han stolt kommer kravlende med bleen slæbende efter sig. Og nu lugter her pludselig meget af lort igen. Ja, nu kan selv Milles mor lugte det. “Ja, det har I da ret i, her lugter virkelig af lort, siger hun. Så var hun alligevel ikke helt lugteblind! En morsom billedbog af lyriker og forfatter Janus Kodal og illustrator Kirsten Gjerding, hvor leg med lyde og lugte fletter sig ind mellem hinanden i jagten på at finde ud af, hvor lugten mon kommer fra. Sammen har de to tidligere lavet billedbøgerne Muftien af Bobo og Historien om tissemanden.

Dumme penge, del 3. I modsætning til de fleste pattedyr, producerer kaninen to typer ekskrementer, nemlig afføring i form af små runde og tørre kugler. verdens forventninger Fordelen ved hemmelige forelskelser.

Nogle forskrækkes over at drømme at de laver afføring i drømme (eller andre ord for det samme - i. En elefant lav. Palindromer. Velkommen til. LEAH PAA OFFBEATET_indhold_trykklar. Hvor Meget Lort Laver En Elefant. Måske havde nogle af jer ikke lige set den komme, men det har immervæk hele tiden været meningen med en pendant til LORT FOLK UDEN BØRN SIGER TIL FOLK. Ln dem endelig, men skriv.