Forhold og procent trin 1, brikkerne til regning & matematik

forhold og procent trin 1, brikkerne til regning & matematik
Forfatter:
ISBN:
9788792488022
Kategori:
Udgivet:
1. august 2003
Sprog:

Forholds-regning handler om at dele og blande. Det bruger man i mange situationer: Det er f. eks.

forholds-regning, der "sker" på ens lønseddel, når arbejdsgiveren regner kildeskatten ud. Han skal nemlig kende forholdet mellem lønnen og kildeskatten for at kunne regne ud, hvor stor en del man skal betale i kilde-skat. Hæftet handler også om procent-regning. Det gør det, fordi man ofte bruger procenter til at vise det forhold, man skal dele en ting i. Og så er det også forholds-regning man bruger, når man skal forstå et korts eller en arbejdstegnings målestoks-forhold. Dette hæfte er lavet til den, der ikke kender så meget til forholds-regning og kun kender det til procent-regning, som står i hæftet: Tal og regning, Basis: De fire regningsarter. Ved eksempler vises det, hvordan man regner i forskellige dagligdags situationer. Derefter er der opgaver, man skal løse. I de fleste af opgaverne skal man forestille sig, at man er i en praktisk situation. Andre af opgaverne handler kun om tal: De er der, for at du kan få øvelse i at bruge tallene. Man behøver ikke at løse alle opgaverne: Hvis man har forstået eksemplerne og hvis man kan se, at man uden besvær kan løse opgaverne, kan man springe dem over. På side 24 er en facitliste, der giver forslag til løsning på opgaverne. På side 28 er samlet de regneregler og metoder, som arbejdet med hæftet indøver. Siderne kan også bruges som en indholdsfortegnelse til hæftet, fordi der ved hver regel er en henvisning til, hvor i hæftet man kan læse mere. Se alle brikkkerne... på: www.bernitt-matematik.dk

Søg Alle årgange Facebook BUPL. Søg Alle årgange Facebook BUPL. Søg Alle årgange Facebook BUPL. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien.

dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien. Søg Alle årgange Facebook BUPL. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien.