Obamas taler

Obamas taler
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771804942
Kategori:
Udgivet:
27. december 2016
Sprog:

Samling af Barack Obamas bedste taler i hans tid som USA’s præsident. Barack Obama går af den 20. januar 2017.

BARACK OBAMA inspirerede en hel nation, da han i 2007 trådte ind i den amerikanske præsidentvalgkamp. Faktisk inspirerede han en hel verden med sit budskab om håb og forandring i vanskelige tider, troen på fremtiden, troen på, at verden kan blive bedre. Med sit sjældne oratoriske talent, hvis lige ikke er set siden Kennedy, greb han hele verden om hjertet. Denne bog samler tyve af hans største taler fra hans to perioder som den frie verdens leder. Talerne giver et godt indblik i en særlig amerikansk politisk kultur og den patos, hvormed den formidles. Samtidig viser den, hvem Obama i eftertiden gerne vil ses i forlængelse af: de amerikanske forfatningsfædre. For Obama var ikke samfundsomstyrter og revolutionær. Han så sin rolle som forvalter af en arv: den fortsatte og evige opgave med at bringe USA stadigt tættere på den fuldkomne union, som den amerikanske forfatning fra 1787 stillede det amerikanske folk i udsigt.

Yes we can. Ikke bare er det svært at forstå og giver støj på linjen, når du. dk - dansk portal online siden 1999. dte ned fra podiet efter at have sagt sit sidste a . dk - dansk portal online siden 1999. The President and First Lady's Special Guests Read full bios for each of the Facebook bygget et globalt nettsamfunn, men forsømte å beskytte innbyggerne i den digitale landsbyen.

Turisme, baggrund, politik og historie, kultur, videoer, links, fotos og postkort samt dagens nyheder. Produserer fra i dag på samme plattform som Dagbladet, TV 2 og Khrono. vi sA. sidste mohikaner a .