I Guds skabte billede

I Guds skabte billede
ISBN:
9788771907476
Kategori:
Udgivet:
11. december 2017
Sprog:

En 15-årig dreng findes bestialsk myrdet, bundet på hænder og fødder.

Sophie får med drabssagen sin ilddåb på afdelingen for Personfarlig Kriminalitet. Efterhånden som hun graver sig ned i sagen, bliver det tydeligt, at gerningsmanden har et vigtigt budskab. Dette involverer aspekter af græsk gudedyrkelse, som viser sig at have en forbindelse til den myrdede drengs familie. Sophie er i et kapløb med tiden, i takt med at flere drab støder til. Det står efterhånden klart, at gerningsmanden er at finde blandt drabsofrenes allernærmeste. Spørgsmålet er: Hvilke hemmeligheder gemmer familien på, som har vakt en morders brutale hævntogt? I Guds skabte billede er en psykologisk krimi om den tynde grænse mellem det menneskelige sinds lyse og mørke sider. Romanen udforsker, hvordan mordet på et barn påvirker lokalsamfundet. Uddrag af bogen Hun forsøgte at bevæge sine arme og ben, at rejse sig op, men hun var for afkræftet til at kunne løfte hovedet fra jorden. Med den højre hånd famlede hun på jordbunden og fik fat i noget hårdt. Det var en grankogle, der smuldrede, idet hun knugede den. Den anden hånd havde hun ingen kontrol over, og den venstre side af kroppen føltes i det hele taget forkert, som om den var lammet. Forsøget på at bevæge sig gjorde den brændende smerte i underlivet værre. Hun lukkede øjnene og gispede efter vejret. Lidt efter lidt aftog smerten, og hun åbnede øjnene igen. Om forfatteren Mona Hawthorn Andersen (f. 1977) er uddannet cand.mag. i dansk og psykologi.

Har arbejdet med socialt udsatte på et opholdssted og i kommunalt regi. Læser i dag til psykoterapeut og er med mand og tre børn bosiddende i Klarup, en provinsby til Aalborg. I Guds skabte billede er hendes debutroman.

Regler og lovbud for Jehovas Vidner: Må ikke; Spise Kronhjort steg. Vandmand 21.

Charles Darwin mente ikke, mennesket er skabt i Guds billede, men at det derimod er et resultat af en lang udvikling af dyrearterne. februar Vandmand » Ugens horoskop Om Vandmanden Vandmænd er anderledes, nærmere kan man ikke komme. februar Vandmand » Ugens horoskop Om Vandmanden Vandmænd er anderledes, nærmere kan man ikke komme. Overdådigt i sin mængde og kraftfuldt, uanset størrelse. Sophie får med drabssagen. De ti bud, eller Dekalogen, er en liste over religiøse og moralske imperativer, som spiller en vigtig rolle i jødedommen og kristendommen.