Stå fast

Stå fast
Forfatter:
ISBN:
9788702161755
Kategori:
Udgivet:
29. september 2014
Sprog:

Den udviklingstvang, som præger vores kultur, gør os blinde for de væsentligste ting i livet som pligtfølelse, værdighed og sindsro. Svend Brinkmann gør op med den stædige selvudviklingsindustri inden for arbejdsliv, uddannelse og privatlivet og formulerer en modstand mod tidens krav til evig omstilling og forandring.

Hans svar til den enorme mængde af selvhjælpsbøger er denne 7 trinsguide: 1.

Hold op med at mærke efter i dig selv 2. Fokuser på det negative i dit liv 3. Tag nej-hatten på 4. Undertryk dine følelser 5. Fyr din coach 6.

Læs en roman – ikke en selvhjælpsbog eller en biografi 7. Dvæl ved fortiden Med disse råd fortæller Svend Brinkmann med et glimt i øjet, hvordan man affinder sig med sig selv, kommer uden om uhæmmet positiv tænkning og opnår en mere realistisk livsindstilling.

Da der ikke er to gulve, der er ens, kan vi heller ikke komme med en standardpris, men er nødt til at vurdere opgaven. Ring til jurist 60 61 76 78 Velkommen til murerfirmaet Poul-Erik Christensen ApS. I Murerfirmaet Poul-Erik Christensen Aps Beskrivning Deltagarna delas i två lag som sätter sig på led på vars en sida bakom ett skynke, tex en sliten filt eller lakan. Find også viden om sæson, anvendelsesmuligheder og meget mere lige her . Swereco startade 1973 med tillverkning av kryckor och utveckling av ergonomiska produkter för människor med funktionsnedsättning.

2. Over 20 års specialviden. WordMat is a free add-on to Microsoft Word. At stå over for et byggeprojekt kan være en stor mundfuld for mange.