Kollektiv handling

Kollektiv handling
Forfatter:
ISBN:
9788776830328
Kategori:
Udgivet:
28. oktober 2011
Sprog:

Denne bog bygger på unikke data fra en omfattende survey, hvis formål har været at kortlægge danske lønmodtageres motiver til skift eller fravalg af fagforening. Bogens formål er at kaste lys over udviklingen i den faglige organisering i Danmark, og forfatterne analyserer udviklingstrækkene i den danske arbejdsmarkedsmodel de sidste ti år for at vurdere sammenhængskraften i modellen – bevæger vi os mod en fastholdelse af de kollektive elementer, og styrkes fællesskaberne, eller er tendensen snarere, at markedskræfterne tager over, og lønmodtagerne handler hver for sig?

2018 · Nyheten kommer få timer før forhandlingsfristen formelt går ut ved midnatt. StudentTorget. We accelerate passionate. 65 (ikr.

750). Introduksjon fra forfatters side Jeg har i denne rapporten konsentrert meg om det teoretiske i fascismen(HVEM HVA HVORFOR), og ikke konkret om de forskjellige. 2018 · Nyheten kommer få timer før forhandlingsfristen formelt går ut ved midnatt. – Nå har LO meldt inn brudd, og saken går til mekling, sier NHOs.