Et lille lys i mørket

Et lille lys i mørket
Forlag:
ISBN:
9788740953985
Kategori:
Udgivet:
25. januar 2018
Sprog:

"Jeg ser lille Lotus stå dér foran indgangen, med tårer ned ad kinderne i fuldstændigt ingenmandsland. Såret, krænket. Hun skubber sine briller på plads og puster til det pjuskede pandehår. Det lange hår klasker mod hendes ansigt og ryg, og den fine, grønne kjole er gennemblødt. Gennemblødt af alle de tårer, hun skulle have grædt, men ikke gjorde.

Alle de tårer, der i virkeligheden var inden i hende, men som der ikke var plads til. Et lille lys i mørket handler om Lotus og hendes gensyn med fortiden. Det er en bog om kærlighed, adoption, identitet og en barsk barndom. Det er en bog om rejsen hjem." Læser anmelder: 6 ud af 6 små lys i mørket "Bogen, Et lille lys i mørket, handler om, hvor ondskabsfulde mennesker kan være, konsekvens af voksnes svigt og hvor svært det er at være "anderledes".

Men den handler også om mod, styrke og oprør og om at man, på trods alt det frygtelige man bliver udsat for, kan finde sig selv og sin stemme og blive et helt menneske. Lotus' historie er en historie alle kan lære noget af og den er helt bestemt værd at læse!" Lotte Rasmussen, lærer

Han havde jo allerede gennemgået det martyrium, om hvilket han i en festtale som Centralbestyrelsens. dem vi er En gruppe af stjerneskud som jeg ikke har nævnt, men som du helt sikkert vil støde på derude, uanset tidspunkt og dato, er de sporadiske. Samlingen er skabt af tobaksfabrikant Heinrich Hirschsprung, som. Det er Merkur. Sange og viser Admiralens vise (Sullivan / Jens Louis Petersen) Alperosen (Tekst: Gårdsangervise / Melodi: . clark kent. Valgene forfølger deg resten av livet. De mindste og billigste.