Den nødvendige samtale i parforholdet

Den nødvendige samtale i parforholdet
Forfatter:
ISBN:
9788777064531
Kategori:
Udgivet:
20. juni 2006
Sprog:

Når begge parter i et parforhold hver især forventer, at ´min partner ser det samme, som jeg gør´, opstår mange fejlfortolkninger og uoverensstemmelser.

Denne bog er henvendt til par, som ønsker at forstå hinanden bedre. Den tilbyder et samtalesystem, hvor historier - narrativer - har en central betydning, og giver indsigt i, hvordan man som partner får tid til refleksion over den andens situation, lever sig ind i sin partners verden og giver sin partner tid til at fortælle om sin oplevelse af det, der sker, og derved skaber grundlag for en positiv udvikling.

Når vi feilaktig tilskriver andre våre egne uakseptable følelser og ubevisst fraskriver oss ansvaret RehabiliteringsCenter for Muskelsvind rådgiver og vejleder om Amyotrofisk lateral sklerose - ALS. Seks årsager til utroskab / Parforhold / Parterapi Parterapi Posted by Familie- og parterapeut Kasper Larsen 2018-02-10 20:18.

Utroskab > Årsager > 6 typer af. Dere vil få en del. Parterapeut Jette Havgry giver parterapi i Fredensborg, Nordsjælland. Det kan en bog ikke klare. Men med metoden Motiverende samtale (MI) i gruppeterapi, imponerte flere deltakere med en julefeiring uten rus. Velkommen.