Ventetid

Ventetid
Forfatter:
ISBN:
9788711442692
Udgivet:
19. august 2015
Sprog:

Camilla strøg en hånd hen over sin tykke mave. To måneder endnu. Om to måneder skulle Per være far. Altså hvis ... Hun rystede på hovedet. Nej, hun skulle ikke tænke de tanker nu. Hun måtte ikke. For selvfølgelig kom Per hjem til hende igen.Ventetid er en novelle fra ugebladet Hjemmet.

Intensiv behandling af angst/stress/depression og relationelle problemer, med kort ventetid. Carlsen tlf. Når det er sesong må du regne med noe ventetid, men tar du kontakt gjør vi vårt ytterste for å hjelpe deg. Oslo Helse er en pasientvennlig klinikk som tilbyr et bredt spekter av legetjenester som du har behov for neste gang du trenger legehjelp. Intensiv behandling af angst/stress/depression og relationelle problemer, med kort ventetid. Behandling hos psykolog med kort ventetid, Anders Christian Böss Oslo Medisinske Legesenter har gynekologer sentralt i Oslo med kort ventetid. Og hvilke rettigheder har jeg som patient når det gælder ventetid. hvid lud/natur lud, natur olie, 2 g.

Alle får time på dagen hos oss. Når det er sesong må du regne med noe ventetid, men tar du kontakt gjør vi vårt ytterste for å hjelpe deg. Her kan du få Norges eneste fastlege som jobber 7 dager i uken for deg.