Måske ikke alligevel

Måske ikke alligevel
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740618174
Udgivet:
13. september 2017
Sprog:

Mascha bor i Amsterdam, og ligesom sin kæreste har hun et godt job. Løsslupne aftener med vennerne, kombineres med et liv som mor til to børn. Hun tager vare på sit parforhold, men har også en hemmelig affære på Facebook. Og ja, så kæmper hun en daglig kamp med at tage sit ansvar på sig. Mascha er med andre ord forholdsvis almindelig og tilhører den øvre del af middelklassen, i en tid, hvor de mange valgmuligheder og de social medier gør tilværelsen mere behagelig, men også mere indviklet. Jannah Loontjens er født i Danmark, men voksede op i henholdsvis Sverige og Holland. Hun er filosof og forfatter til flere hollandske romaner. Måske ikke alligevel er første bog fra hendes hånd, der er oversat til dansk.

I Blåvand finder du vores lille hyggelige zoologisk have med mange forskellige sjove dyr. Måske i næste uge. Får du fx koblet en gammel pc sammen med et nyt fladskærms-tv, bliver kvaliteten ikke bedre end den er på computeren. Mandy opgiver at gøre modstand.

Stine Bramsen behøver ikke være fortvivlet over den lokale liljehvide vuggestue.

Du kommer næppe til at kede dig på ferien i Hua Hin, for der er mange ting at opleve og strandende er dejlige, men hvis du alligevel får lyst til en lille køretur syd på, en af dagene, så kan vi klart anbefale at du lægger vejen forbi Ao Manao beach. april 1559 begyndte Tycho Brahe sine studier på Københavns Universitet kun 12 år gammel, hvilket ikke var usædvanligt på den tid. Digteren Pia Tafdrup tror, at mange ægtepar med tiden får det som hun og hendes ægtemand siden 1978: De bor sammen, er rigtig gode venner og glædes over deres voksne børn. Tåler opvaskemaskine, men ikke microovn. Denne komplette guide, gennemgår de mest almindelige og mindre almindelige årsager til, at du ikke har varme.