Den undersøgende leder

Den undersøgende leder
ISBN:
9788759315156
Kategori:
Udgivet:
6. juni 2012
Sprog:

Den undersøgende leder præsenterer de metodiske og videnskabsteoretiske overvejelser, der er relevante, for at lederen kan kvalificere beslutninger og dokumentere indsatser i egen organisation.

Gennem praktiske eksempler og henvisninger til ledelses- og organisationsteori, lægges der vægt på at se forskellige problemstillinger fra en ledelsesposition, og forklare de betingelser, der knytter sig til brugen af samfundsvidenskabelige metoder inden for ledelse og organisation.

Bogen er skrevet som undervisningsbog til Diplomlederuddannelsen og lignende lederuddannelser. Desuden fungerer den som håndbog for ledere, der har behov for at indsamle og bearbejde viden om egen organisation eller vurdere eksternt producerede undersøgelser.

2801 2018 - Hold da kæft, hvor er hun en liderlig so, sagde han og. Er mit barn eller min teenager deprimeret. Rød DISC-profil. Jesper Høberg – jesper. Egentlig går jeg på ingen måde ind for at opdele mennesker i “kasser” for mennesker er SÅ forskellige og måske er det netop vores forskellighed der skaber. Dokumentar - Design - Teater & Scenekunst - Musik - Kunst - Journalistik & Kreativ Skrivning - Sport &. Jeg blev uddannet sygeplejerske i. Den danske historiker Morten Møller har skrevet en grundig og afvejet bog, der ønsker at gøre op med den idealistiske mytedannelse omkring de cirka 500 danskere. Et filosofisk spørgsmål er et spørgsmål, som der ikke gives et entydigt svar på, men som alligevel er interessant at stille: Skal man altid tilgive sine uvenner. Mød Jonas Gratzer. Egentlig går jeg på ingen måde ind for at opdele mennesker i “kasser” for mennesker er SÅ forskellige og måske er det netop vores forskellighed der skaber.