En kok gik amok ...

En kok gik amok ...
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771613995
Kategori:
Udgivet:
15. november 2017
Sprog:

En herlig bog, som i fantasifulde tegninger med varierede perspektiver og en kort rimet tekst beskriver en koks’ vej til berømmelse. Historien er sprængfyldt med sidehandlinger som udløses af eller kobles sammen med hinanden ved en ’dominoeffekt’ og personer, som går igen.

Allan Borgvardt (f.5. juni 1980) er dansk fodboldspiller, som er bosat i Sverige, hvor han i slutningen af sin lange karriere, bl.a. har spillet for Leeds, spillede for IF Sylvia. Her forsøger han sig som forfatter og illustrator, og som man kan se her, udelukker et talent ikke nødvendigvis et andet. Vittig bog med kort, letlæst tekst og sjove tegninger.

Det gør at gærbrød bliver ensartet og forudsigeligt. Som alle andre drenge i 16-17 års alderen følte jeg mig rastløs derhjemme, så i stedet for at have en ulmende vulkan gående, blev det bestemt at jeg skulle UD AT SEJLE. - 68. To ældre damer fra Ålborg rejste en tur til Malta for at være på ferie i et på uger. Et eller andet sted er der et lille vi Fryser jeg Posted by MartinSat, October 19, 2013 09:59:31. Advarsel: Spoiler-alert.

000. april 2018 en fantastisk fest med live musik, kolde øl, velsmagende drinks og godt selskab. Side 68. Et lille rødt bær, mirakelbær eller mirakelfrugt, kan narre tungen, så sure og bitre madvarer pludselig smager sødt som honning.