Sprogmiljøer i børnehøjde

Sprogmiljøer i børnehøjde
Forfatter:
ISBN:
9788777066870
Kategori:
Udgivet:
25. februar 2011
Sprog:

Sproget skaber mening og mening skaber sprog; derfor er sproget fundament for al læring. Denne bog tydeliggør nytten af et nuanceret læringssyn hvor mening, nydelse og kreativitet er i højsædet.

Et læringssyn som inkluderer og skaber de bedst mulige udviklingsbetingelser for alle børn. Bogen sammenkæder en række professionelles fortællinger om sprog i forskellige rum og sammenhænge med relevant teori.

Fortællingerne indbyder til refleksion over egen praksis og inspirerer til udvikling og nytænkning i arbejdet med 0-6årige børns sprog og sprogtilegnelse.

Søg Alle årgange Facebook BUPL. Blog om hvordan man kan understøtte og arbejde med børns sproglige og fonologiske udvikling. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien. Blog om hvordan man kan understøtte og arbejde med børns sproglige og fonologiske udvikling. Søg Alle årgange Facebook BUPL. Søg Alle årgange Facebook BUPL. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien. Søg Alle årgange Facebook BUPL.

Blog om hvordan man kan understøtte og arbejde med børns sproglige og fonologiske udvikling. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien.