Aktionslæring i pædagogisk praksis

Aktionslæring i pædagogisk praksis
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771600186
Kategori:
Udgivet:
29. oktober 2014
Sprog:

Aktionslæring i pædagogisk praksis Aktionslæring er en metode, der kan bidrage til at understøtte pædagogisk udvikling rettet mod børnenes hverdagsliv og medarbejdernes faglighed. Samtidig kan aktionslæring være med til at sikre, at den pædagogiske udvikling baseres på viden og målformuleringer og bliver omsat til konkret praksis i hverdagen.

Denne bog er en praktisk og overskuelig hjælp til institutioner, der arbejder med aktionslæring. I bogen præsenteres den didaktiske aktionslæringsmodel, og modellens ni arbejdspunkter gennemgås. Bogen henvender sig til ledere og medarbejdere i børnehaver og vuggestuer, 0-6-årsinstitutioner, fritidsinstitutioner, klubber, dagplejere og studerende ved grund-, efter- og videreuddannelser på dagtilbudsområdet. Om forfatterne: Suzanne Krogh er cand.psych. med speciale i børn og unges udvikling og lektor i pædagogik.

Hun er privat konsulent, foredragsholder, underviser, familierådgiver og ledelsescoach.

Søren Smidt er cand.psych., ph.d., chefkonsulent og forsker i Didaktik og læringsrum, UCC.

Han er forfatter til en række artikler og bøger om pædagogik, børn, barndom og institutionalisering. Begge forfattere har ledet og deltaget i en lang række forsknings- og udviklingsprojektersamt aktionslæringsforløb inden for det pædagogiske felt.

Så tag et kig i centerets opgavebank. 6 24 Klinisk Sygepleje 28. 'Pædagoger på sprogvisit' er et projekt, hvor pædagoger går på visit i en anden institution for at få ideer til at udvikle eget pædagogisk arbejde med at. 'Pædagoger på sprogvisit' er et projekt, hvor pædagoger går på visit i en anden institution for at få ideer til at udvikle eget pædagogisk arbejde med at. Kom godt i gang Har du lyst til at blive inspireret yderligere til, hvordan man som pædagogisk personale eller forældre kan arbejde med fonologisk opmærksomhed og. 'Pædagoger på sprogvisit' er et projekt, hvor pædagoger går på visit i en anden institution for at få ideer til at udvikle eget pædagogisk arbejde med at. 6 24 Klinisk Sygepleje 28. Inklusion, rummelighed, deltagelse, medborgerskab og empowerment.