Op til toppen af bjerget

Op til toppen af bjerget
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788770535694
Kategori:
Udgivet:
13. januar 2011
Sprog:

En ung fodboldsupporter forbløder på et værtshus efter et slagsmål i Stockholms centrum. Da Paul Hjelm og Kerstin Holm skal have styr på vidneforklaringerne, viser den trivielle, men grove sag sig at være som en kinesisk æske. A-gruppen genopstår, og så sker der noget. Bag det fatale værtshusslagsmål toner et overraskende hændelsesforløb frem, og det leder i flere retninger. Mod fængslet i Kumla, hvor en celle eksploderer. Mod industriområdet Sickla, hvor en massakre ligner et opgør i underverdenen. Mod internettet, hvor grove overgreb dokumenteres. Mod Danderyd, hvor en narkohandler passer sin paradisiske have. Mod politiet selv, hvor der arbejdes med skjulte dagsordener. Og mod fremtiden, hvor en terrorhandling pludselig truer. Op til toppen af bjerget er tredje bind i Arne Dahls fremragende spændingsserie om A-gruppen – Rigskriminalpolitiets specialenhed for voldskriminalitet med internationale aspekter. »Noget af det mest spændende, sprængfyldte og medrivende, man kan rende på inden for genren politikrimi.« - Politiken »Barsk, fængslende, kontant og medrivende krimi med sin helt egen morale. Dahl bliver stor!« - B.T.

»Her er ikke bare en snedig intrige. Her er også en pen med et fornemt og humørfyldt sprog. Et sprog, der viser dyb indsigt i menneskelivets mange facetter – både de gode og de onde.« - Fyens Stiftstidende Omslag ved Anders Timrén Omslagsfoto ved Sara Arnald

Det kan vi kun gøre, fordi vi overnatter ved foden af. Hvis du har købt din rejse via et af de etablerede rejsebureauer vil disse ofte have arrangerede ture, som du kan. Juni/juli 2000. Bjerget blev første gang besteget fredag den 29. En kæmpe samling af gratis noter til pensum i Oldtidskundskab C STX. Helberskov har sin egen dialekt. I 2003 gennemførtes. forsøg. i Kolding, Århus, Odense, Horsens og Vejle. En rejsefortælling af Kim Greiner.