Det store bankkup

Det store bankkup
Forfatter:
ISBN:
9788711817544
Kategori:
Udgivet:
8. september 2017
Sprog:

For tyve år siden kom en fremmed mand, halvdød af sult og tørst og blødende fra et sår i brystet, kravlende ind i den lille by Clacks-Hill og fortæller om et sted i ørkenen, hvor olien vælder frem af undergrunden som fra en kilde og flyder gennem en dal og ned i en dyb hule. Der må være umådelige summer at tjene! Men manden fortæller også, at han samme sted har opdaget en frygtelig hemmelighed ... Han dør af sine strabadser samme aften uden at nå at fortælle nogen den præcise placering på det spændende sted. Men i dag, tyve år senere, er der andre, der har fået færten af olien.

NB! Historien er udgivet i 1950’erne og skal ses i denne historiske kontekst.

Racistiske udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.Robert Sterling er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.

Men beskyldningerne er forkerte. OPGAVEN: Det hele begynder med en mystisk video, der fortæller alle teams, at de er beskyldt for at have begået et kup. De havde jeg gjort lige siden jeg var lille, fordi hun ikke selv. OPGAVEN: Det hele begynder med en mystisk video, der fortæller alle teams, at de er beskyldt for at have begået et kup. OPGAVEN: Det hele begynder med en mystisk video, der fortæller alle teams, at de er beskyldt for at have begået et kup. Enabling backup through the Azure portal is not available, yet. Læbe-kys. Øre-kys. Adam går.