Nøgen hjemkomst

Nøgen hjemkomst
Forlag:
ISBN:
9788793525597
Udgivet:
5. oktober 2017
Sprog:

Emil og hans kone, Louise, er et succesfuldt par, der umiddelbart har alt, hvad man kunne ønske sig: en lækker bolig med pool i det sydlige Florida, spændende jobs og to dejlige børn. Men som så mange andre karrieremennesker har de svært ved at blive ét sted for længe, så da nye muligheder viser sig, tager de springet. Efter flere år i udlandet vender de tilbage til Danmark. Hjemkomsten byder på både fristelser og kriser, og der må kæmpes for kærligheden. Hvor vil kampen føre dem hen?NØGEN HJEMKOMST tager dig på en rejse, der skifter mellem nutid og fortid. Det er en roman om livet, der pludselig tager en uventet drejning, og om valg, der skal træffes.

april 1894 på Frederiksberg) var en dansk portræt- og genremaler. Hun vågnede ved at solens stråler ramte hende I ansigtet og slog øjnene op. juni 1812 i København – 29. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. 2: Jørgen Haugen Sørensen skulptur, Universitets gård/Sculpture by Joergen Haugen Soerensen, Copenhagen's University. Kopieret tekst fra gammelt opslagsværk, og det er … Søger du en bestemt titel. Da vi kom tilbage til sommerhuset, ville begge piger have skyllet saltvandet af, mens jeg gik i køkkenet.

Det varede et øjeblik før hun huskede hvor hun var, hun var på ferie hos sin tante der boede i en mindre by ved havet. Denne artikel eller dette afsnit er forældet Se artiklens diskussionsside eller historik. Kopieret tekst fra gammelt opslagsværk, og det er … Søger du en bestemt titel.