Livvagt

Livvagt
Forlag:
ISBN:
9788776917265
Kategori:
Udgivet:
20. maj 2014
Sprog:

Jeg har valgt at sammensætte denne bog, da alt for mange indenfor sikkerhedsbranchen bliver draget til denne livvagts niche af de forkerte årsager: tomme tilsagn om let arbejde, hurtige penge eller tanken om en spændende livsstil. Bogen her er en guide til forreste højre sæde, som typisk er den position, livvagten befinder sig i under kørsel - hvis han da ikke er den, der kører. Positionen er også den, der i større teams typisk er besat af teamlederen eller PPO'en.

Så med andre ord den position, du sikkert stræber efter, hvis du overvejer en karriere som livvagt. Det er vigtigt for mig at slå fast, at bogen altså ikke er en manual i, hvordan du udfører arbejdet som livvagt, men at bogen kun omhandler, hvordan du bliver livvagt og får succes med det. Bogen er inddelt i følgende 4 sektioner: 1. Så du vil være livvagt: Denne sektion klarlægger, hvad livvagt er for en størrelse, og hvad dette karrierevalg fører med sig af betydning for din livsstil og dine tætte relationer - og i det hele taget medvirke til at afklare , om livvagt vil være et fornuftigt karrierevalg for dig. 2. Uddannelse: Denne del af bogen hjælper dig til at finde din vej i branchen og giver de redskaber, der skal til for at vælge den rette uddannelse og udbyder for at nå det ønskede mål. 3.

Finde arbejde: Denne sektion giver en ærlig beskrivelse af, hvor svært det er at finde arbejde og ikke mindst, hvad der skal til for at komme i betragtning til kontrakterne. 4. On the Job: I den sidste del af bogen giver jeg dig nogle redskaber og gode ideer, som du kan tage med i overvejelserne til dit første job. Redskaber, som kan hjælpe til at få en god start og succes på den nye karrieresti.. Emnerne, jeg har valgt at skrive om, er generelle overordnede ting, du som ny livvagt vil kunne have gavn af at have kendskab til og være afklaret omkring inden din første arbejdsdag.

Serien er udviklet og skrevet af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe, og er den sidste i. Tyveri og hærværk på byggepladser er et stigende problem grundet manglende fokus på sikkerhed. Lad CNS analysere virksomhedens sikkerhedsbehov. århundrede. januar 2009. januar 2009. Livvagterne er en dansk dramaserie, der havde premiere på DR1 1.

Den afdøde LTF'er ville angiveligt ud af bandemiljøet. Historie. Analysen tilpasses jeres behov og ønsker og i modtager en fyldestgørende afrapportering. En hellebard var oprindeligt en tung tohånds-stridsøkse, En 'helle' er en stor flad sten, og 'bard' betyder her økse-skæg, det lange nederste hjørne.