Huset i himlen

Huset i himlen
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788712049722
Kategori:
Udgivet:
11. marts 2014
Sprog:

I 15 måneder blev hun holdt som gidsel i Somalia.

Men hvordan overlever man som menneske, når man er blevet behandlet som et dyr?Amanda Lindhout er en ung, lovende journalist, der rejser til verdens farligste land – Somalia – for at arbejde. På fjerdedagen bliver hun bortført af maskerede mænd på en støvet landevej. I 460 lange dage holder kidnapperne hende fanget, mens derfor handles om løsesummen. Amanda konverterer til islam i håb om, at det vil øge hendes overlevelseschancer; hun fårhustru-undervisning af en af sine vogtere og forsøger endda en farefuld flugt. Mens hun bliver flyttet fra det ene forladte hus til det andet, overlever hun på håbet og hukommelsen – hun genkalder sig hvert et dejligt minde fra tiden før, hun blev taget til fange. Når hun er allermest desperat, forestiller hun sig et fredfyldthus i himlen, hvorfra hun kan kigge ned på sin lænkede og forslåede krop.

Huset i himlen er en stærk og uafrystelig historie om mod, modgang og modstandskraft. Bogen er så levende, spændingsfyldt og smukt skrevet, at man helt kan glemme, at det ikke er en roman.

Är.

Prøv at smag på ordet 'frihed', og tænk derefter over, om din egen frihed er noget, som du tager for givet fordi du bor i et trygt land som Danmark.

Så här såg det då ut vid vår nerfart - eller uppfart -. Men hvordan overlever man som menneske, n. 2013 · Huset i Himlen has 36,382 ratings and 3,846 reviews. I 15 måneder blev hun holdt som gidsel i Somalia. Hvorfor er luftsolvarme så effektive til affugtning og ventilation. Huset måste alltså bli fint. 5 questions answered.