Måneskinssonaten

Måneskinssonaten
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788793528765
Kategori:
Udgivet:
15. november 2017
Sprog:

Dette er den sande historie om, hvordan to unge mennesker mødes, forelsker sig og tvinges fra hinanden som små brikker i det store skakspil. Luci stammer fra DDR, og Henrik er dansker. De mødes i DDR i 1979 på et et-årigt kursus for kommunister fra hele verden. Her skal de uddannes som partifunktionærer. På Jugendhochschule Wilhelm Pieck undervises der bl.a. i Videnskabelig Kommunisme og Marxistisk-Leninistisk filosofi. De forelsker sig dybt i hinanden, men kærligheden har ikke en chance, fordi der er kold krig, mur i Berlin og jerntæppe gennem Europa. I skyggen af truslen for en atomkrig går de hver deres vej. Henrik bliver hemmelig agent for DDR, og Luci smides ud af det østtyske kommunistparti, tilsyneladende fordi hun har kontakt med en vesterlænding.

Uden deres viden former deres liv sig parallelt og præget af verdensbegivenheder.I bogens første del skildres opholdet på partiskolen. Anden del fortæller om tiden frem til murens fald, og tredje del handler om tiden derefter, og hvordan de to atter finder sammen som venner. De bearbejder sammen et liv med adskillelse, savn, kærlighed, lykke og depressioner. En skriveproces, der skulle komme til at tage mere end tre år.

Notes Scanned at 1200dpi, cleaned with 4-point algorithm, additional manual cleaning, downsizing to 600dpi (I uploaded the 1200dpi version as well), original. SAABY Ella. Disney's My First Song Book Flot bog - perfekt som gave. SAABYE Erhard Johannes. SADOLIN Dan. Men først og fremmest formår. SAERENS Edouard. Ludwig van Beethoven (døbt 17.