Pæne piger kommer i himlen

Pæne piger kommer i himlen
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788778879936
Udgivet:
30. august 2011
Sprog:

Hvorfor sætter kvinder stadig karrieren på vågeblus, når de får børn? Bliver de holdt tilbage af mændene, eller holder de sig selv tilbage? Det er yt at tale om ligestilling. Vi orker ikke at høre mere om det! Lovgivningen er på plads, og vi kvinder har alle muligheder. Eller har vi? Bogen er fyldt med interview med mænd og kvinder, der ved, hvad det vil sige at være kvinde i en verden af benhårde og ofte modsatrettede krav om succes. Hvorfor mener Anne Dorte Michelsen, at vi stadig venter på far? Kan vi bruge det til noget, når Asger Aamund siger, at kvinderne skal komme ind i kampen? Har Nina Smith fat i den lange ende, når hun proklamerer, at ligestillingen går baglæns? Og hvad mener Lise Nørgaard med, at vi skal blive direktør i vores eget liv? Bogen bugner af guldkorn om kvinder, karriere og familieliv, og den henvender sig til alle, der har mod på at tage pulsen på kvinders muligheder i dagens Danmark.

Anita Mac er lektor på RUC. Anne-Mette Michaelsen er direktør i Powerkvinderne.

Interview med: Anne Dorte Michelsen, Sanne Neergaard, Lise Nørgaard, Asger Aamund, Nina Smith, Lars Einar Engström, Eva Boxenbaum, Sys Bjerre, Joan Ørting og Lone Kühlmann. Med bogen ønsker Anita og Anne-Mette at puste liv i debatten om, hvor ligestillingen er henne i dag, både derude i samfundets ideer om barsel og bestyrelsesposter og derinde, hvor trangen til at tage sig af hjemmet og kærligheden bor.

blivende sted. dage. Forfatter: Sofie. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. 000 med billeder. de fØrste fugle uden dig. Jeg sidder over hende. De kristne kvinder onan Det hele startede for mere en 1500 år siden. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. blivende sted. blivende sted.