Arbejdets glæde

Arbejdets glæde
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788776917340
Kategori:
Udgivet:
28. november 2016
Sprog:

Jeppe Aakjær skrev romanen "Arbejdets glæde" i 1914.

Hovedpersonen er drengen Visti, der vokser op hos sin far, enkemanden Niels Peter. Visti kaster sig gerne ud i vovelige foretagender, medens faderen, der har en lille gård, hører til den forsigtige type, og så forhindrer dårlig økonomi ham i øvrigt også i at lave selv det mindste krumspring. Som ung kommer Visti til at tjene hos en velhavende storbonde, der styrer både gården og sognet med hård hånd. Egentlig er han vel et godt menneske, men forstår ikke tiden og ødelægger derfor meget for sig selv. Visti, der forsøger at følge med i tidens fremskridt, bliver gift med datteren og overtager også gården samt det meste af svigerfaderens formue. Nu bliver der lavet de forandringer, som samfundsagitatoren Jeppe Aakjær så som tidens løsninger.

Siden den første ringrider herrefrokost i 1897 har der været musik og sange som supplement til det kulinariske. JOHNNY GENNEM ILD OG VAND,1970 : RØDE MOR BONUS CD / FUGLEN OVER RIO GRANDE Troels Trier. 000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk, svensk og … Du kan her holde dig opdateret på de sager, vi fører, vores faglige arrangementer samt øvrige juridiske nyheder | Elmer Advokater Værdifuld know-how til færre penge.

a. Værdifuld know-how til færre penge. Jensen.

Det skal være tilpasset dine behov, din smag og have de funktioner, du har brug for. Hos AP Møbelpolstring møder du et lille hold af passionerede fagfolk, som kan hjælpe med alle typer af ombetrækning og ompolstring af møbler: Arkitekttegnede klassikere, antikviteter, møbelklassikere, stilmøbler, moderne møbler – eller med andre ord alle de møbler, som giver dig funktionalitet og glæde i din hverdag.