Kærlighed og Visdom

Kærlighed og Visdom
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788776911850
Kategori:
Udgivet:
25. oktober 2007
Sprog:

Hvordan lever man som menneske i kærlighed og visdom? Dette spørgsmål svarer Birte Osholms bog "Kærlighed og visdom" på. Den vil skabe kærlighedens velfærdssamfund. Ægte velfærd virkeliggøres nemlig først, når det er kærligheden, der sætter dagsordenen og ikke det materielle. Når indre værdier realiseres og derigennem bliver til velfærd - mellem mennesker. Med andre ord er bogen mellem linierne en kærlig kritik af vort materielle velfærdssamfund, som ikke levner kærligheden mellem mennesker mange chancer. Fra Kierkegaards og Maslows fire stadier til Jung, Rudolf Steiner og gennem tolkninger af Ringenes Herre, grals- og riddermyter og græske myter udfolder forfatteren anvisninger på, hvordan man som menneske kan skabe balance mellem det egenrådige, selviske Ego og det mere åndeligt orienterede Selvet. Det er selvfølgelig kristendommens kærlighedsbudskab og selvbegrænsning, der er den egentlige forkyndelse, men målet er at give mennesker nutidige redskaber til at forbedre deres forhold til sig selv og derved til deres medmennesker.

Med andre ord forsøger forfatteren at forklare, hvad der menes med Jesu ord: "Du skal elske din næste som dig selv."

Gomde er et buddhistisk retreatcenter i Danmark, dedikeret til studie og praksis af buddhisme og meditation som de. dk har danmarks største udvalg af flotte citater mm. Spiritualitet i Den Nye Tid. Kanal for Hvide Ørn, Mark Maria Magdalene og Kristus. Vi har samlet de mest brugte og berømte citater i verden Drømmene vil, hvis du forstår budskaberne i dem, støtte dig i at vælge mere helhjertet og leve et ægte liv.

Visdom. På dette Retreat kommer du i dyb i kontakt med din essens, din indre. Kanal for Hvide Ørn, Mark Maria Magdalene og Kristus. Vores mission er at forene psykoterapi med transpersonel psykologi og spirituel fordybelse.