Efter drabet

Efter drabet
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702083279
Udgivet:
26. oktober 2009
Sprog:

Under besættelsen blev fire hundrede danskere likvideret af modstandsbevægelsen. Efter 55 års tavshed trådte en række modstandsfolk frem og fortalte om begivenhederne. Hvordan blev likvideringerne besluttet og gennemført, og hvilke menneskelige konsekvenser har det haft at have dræbt et andet menneske? Bogen afdækker, ud over historierne om Flammen og Citronen, en række kontroversielle kendsgerninger om berømte modstandshelte, som f.eks. den ukendte modstandskvinde, den tidligere nonne Ella von Cappeln.

Få minutter efter Kim Walls død havde den drabstiltale Peter Madsen tilsyneladende overskud til at sende en kærlig sms til sin hustru. Den store Nordiske Rockerkrig; Del af konflikten omkring narkomarkedet: Medlemmer af Hells Angels i Sundbyøster på Amager (2011). Den tidligere præsident af rockergrupperingen Mongols MC, Rached Hamade, er i dag blevet kendt skyldig i drabet på den 21-årige Daniel Kristensen, der blev skudt ned på åben gade i oktober 2016. Generelle. april klokken 20. Internationale eksperter skal nu undersøge, hvad der gik galt, da skiturister blev slynget ud af løbsk stolelift i Georgien.

Internationale eksperter skal nu undersøge, hvad der gik galt, da skiturister blev slynget ud af løbsk stolelift i Georgien. Efter 16 år i anklagemyndigheden bliver den 42-årige jurists foreløbig sidste opgave at fælde ubådsbyggeren Peter Madsen. Er det et justitsmord.

Anklager forstår ikke, at Peter Madsen i minutterne efter Walls død prioriterede at sende kærlig sms.