Mesterlære

Mesterlære
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702108712
Kategori:
Udgivet:
26. maj 2011
Sprog:

Peter Bastian blev verdensberømt i Danmark efter i 1987 at have udgivet bogen IND I MUSIKKEN, der alt i alt har solgt i godt 100.000 eksemplarer og var en øjenåbner af dimensioner.

I denne nye bog tager han fat i sin samtid og giver med afsæt i sit eget liv som dreng, ung mand, voksen og patriark en kærlig og nådesløs karakteristik af nutidens mennesker, nutidens dårskab, nutidens målløshed.

Han er stadig væk en fandenivoldsk, vittig og skarp samfundsborger der kigger sig omkring og tænker: det her kan vi gøre bedre. Og det kommer han så med sit bud på hvordan. I ngen væsentlige emner går fri - kønsroller, opdragelse, musikkens væsen, identitet og mangel på samme, global bevidsthed - Peter Bastian tager livtag med det hele og gør det forrygende godt.

Her er det børnene, der er i køkknet og de voksne er gæster. Agrojob er landbrugets største rekrutteringsbureau, med netværk i Rumænien, Ungarn og Moldova. High Performance Institute er et institut og en tænketank, der har til formål at udnytte viden og praktiske erfaringer fra kunst, sport, videnskab og erhvervsliv. Uddan dig inden for landbruget på Agroskolen i Herning. High Performance Institute er et institut og en tænketank, der har til formål at udnytte viden og praktiske erfaringer fra kunst, sport, videnskab og erhvervsliv. Jeg kan se, hvordan forestillingen om det gode, det højere og den bedste udgave af. Læs mere om de forskellige uddannelsesmuligheder og det sociale liv på campus. 15504811. Itsi Bitsi.