Annas eventyr

Annas eventyr
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788776911898
Kategori:
Udgivet:
22. oktober 2007
Sprog:

"Annas eventyr" handler om Anna og hendes spændende liv i den store skov. Bogen består af to eventyr i den bedste nordeuropæiske tradition. De handler om kampen mellem det gode og det onde, om hekse og trolde, list og bedrag, venskab og troskab. Børn vil umiddelbart genkende universet og føle sig trygge i det. Historien er meget mundret fortalt og har masser af billedskabende sætninger og dialoger.

Børn vil lytte med ørerne på stilke ved højtlæsning, og de vil glæde sig over de farverige tegninger. Bogen er glimrende som højtlæsning for børn over 4 år.

Jeg er jo egentlig ikke meget for at indrømme det, men sandheden er, at dette blot er en variant af en ret, jeg allerede har liggende her på. Bellacom drivs av Anna Bellman och erbjuder tjänster inom moderatorskap, utbildningar och föreläsningar. C. smukke, sjældne, gamle, sjove. MosterAnne. - vi havde en fælles snak om eventyr, eleverne udfyldte et tankekort om eventyr. Se de spændende varer i kategorien VINYL LP PLADER. Du kan blandt andet se 'Byggemand Bob', 'Pororo' og.