Mig og min familie. Udflugter og andre pinligheder

Mig og min familie. Udflugter og andre pinligheder
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788763839839
Kategori:
Udgivet:
10. april 2015
Sprog:

Før var Rose enebarn. Nu har hun en stor familie. Hun deler ikke gener med ret mange af dem, men de er der for hende, og hun er der for dem. Hvordan tror du lige det er, når ens mor pludselig får en ny kæreste? Og han viser sig at have fem børn, som gør alting anderledes end du og din mor ville gøre? Prøv lige at forestille dig fem nye søskende på én gang - og næsten alle drenge! Rose er 11 år, og hendes forældre er skilt. Da moren bliver kæreste med en ny mand, vender det op og ned på det rolige liv, Rose hidtil har haft på skift hos sin far og mor. Alting forandrer sig. Men meget bliver også sjovere i den nye, kaotiske familie… Udflugter og andre pinligheder er første bog i serien om Rose. En sjov, uhøjtidelig og kærlig fortælling om familier i forandring. Bogen er gennemillustreret i farver af Kirsten Raagaard. Pressen skriver: »En klog og varmhjertet fortælling« ***** – Steffen Larsen, Politiken »Uanset om man som læser kan genkende situationen eller ej, er det ikke svært at forstå, hvorfor det kan være både spændende, sjovt og svært at lave en ny familie.« - Weekendavisen »I al stilfærdighed fremragende … Et must read for skilsmisseforældre og ganske enkelt supergode bøger for børn.« ***** - BogLiv.dk

Annette og familie. Nu har hun en stor familie. Nu har hun en stor familie. Læs om e-bogen Mig og min familie. Udflugter og andre pinligheder - Mig og min.

Mig og min familie. Jeg har brugt 70 g Bumbo strømpegarn. Mig og min familie.

Mig og min familie. Udflugter og andre pinligheder: Mig og min familie 1 (Forfatter: Anja Hitz, Forlag: Rosinante & Co, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788763845618) Isak og alt det farlige - Ebook written by Anja Hitz. Hun deler ikke gener Forfatter: Anja Hitz, Titel: Mig og min familie.